Producten

Compact Profi

"

“De bemesters maken echt mooi werk. In 2021 startten we met een Compact Profi 9 meter en dit jaar hebben we een 12 meter erbij gekocht.”

Bertil Wassink, Loonbedrijf Wassink (Brekkelenkamp)

Hoge kwaliteit, betrouwbaarheid in het seizoen

De TBL Compact Profi is speciaal ontworpen voor de professional in mestverwerking en biedt werkbreedtes van 9 tot 15 meter voor gebruik achter een zelfrijder of getrokken tank. Dankzij het automatische smeersysteem, hoogwaardige componenten en hydraulische bodemvolging ben je verzekerd van een machine die zowel robuust als betrouwbaar is. 

De zodembemester combineert bodemvriendelijkheid en capaciteit in één machine, dankzij zijn spoor- en bodemvolgende vermogen en sectieafsluiting. Dankzij de unieke uitliftende elementen en de keuze tussen enkele of dubbele schijven, levert de TBL-zodenbemester een subliem eindresultaat. Bovendien biedt deze machine een economisch aantrekkelijke oplossing met lage onderhoudskosten en afschrijving en een lange levensduur, wat resulteert in de laagste kosten per kuub.

Verschillende werkbreedtes

0 meter
0 meter
0 meter
0 meter

%

Minimaal stikstofverlies

%

Meer benutting van nutriënten

Unieke schaarconstructie

Door de unieke schaarconstructie met een scharnierpunt in het midden van het frame worden de krachten op het frame op de juiste manier opgevangen. Eveneens worden bij het inklappen van de bemester de armen gelijktijdig ingetrokken.

Hoge kwaliteit, betrouwbaarheid in het seizoen

R

Standaard automatisch smeersysteem

Van binnenuit worden de lagers van de schrijven gesmeerd om water en vuil buiten te houden.

R

Hoogwaardige componenten

Keuze voor kwaliteit en goede beschikbaarheid.

R

Hydraulische bodemvolging

Door de hydraulisch bodemvolgende elementen is de druk op elke schijf exact gelijk tijdens bemesten.

Sectieafsluiting en uitliftende elementen

  • Maken werkbreedtes mogelijk vanaf 5,25 meter
  • Geen overlap in bemesten, subliem eindresultaat
  • 10 secties hydraulisch hefbaar, RTK- of handmatig bediend (ook zonder RTK bemesting mogelijk)

Het bijzondere aan deze zodembemester is dat secties uit de grasmat gelift kunnen worden indien nodig. Met deze techniek blijft de grasmat volledig intact.

Compact Profi

Voor zelfrijder en getrokken tank

De bemesters is zowel geschikt voor de zelfrijder als de getrokken tank. Voor het aankoppelen aan de zelfrijder of tank zijn er verschillende mogelijkheden zodat de injecteur ook aan uw machine past! 

Optioneel een sleepslangarm verkrijgbaar

De bemesterserie – 9 meter of 9.75 meter – kan uitgebreid worden met een sleepslang arm. Deze opklapbare arm kan achter de bemester blijven zitten. Het is hiermee eenvoudig om met een zelfrijder of tractor te gaan sleepslangen. Ook hier is er weer de keuze uit bolle schijven en V-schijven.

CONTACT

Vragen, of wilt u meer informatie?

TBL Techniek B.V. is specialist op het gebied van zodenbemesters. Onze missie: de beste zijn door continue focus en aandacht op één machinegroep. Met slimme en doordachte ontwerpen zetten wij de zodenbemester van de toekomst neer.

Meer dan 30 jaar ervaring

Professionele bemesters

Doordachte ontwerpen

Betrouwbare techniek

Bodemvriendelijk

Hoge kwaliteit

Brochure voor meer informatie: